12.9 C
Skjærhalden
fredag, juni 14, 2024

Humle Yoga

Facebook | Instagram | WWW

Jeg flyttet fra storbyen Oslo, hvor yogasamfunnet var rikt og mangfoldig, til Hvaler, hvor det ikke fantes et eneste yogastudio. Dette ville jeg gjøre noe med. Siden Sølvi Palesa Guldbrandsen allerede har opplevd økt interesse på sine yogakurs her på Hvaler, har jeg skikkelig troa på at dette kan vokse og bli bra.

Humle yoga representerer positiv energi og naturkjærlighet. Humle yoga befinner seg på adressen Humlegården 11 på Hvaler i Østfold, og det var ektemannen min som foreslo navnet Humle yoga siden det ligger på denne adressen. I første omgang ville jeg ha et mer yoga preget navn. Etter å ha smakt på Humle yoga en stund, klang det ikke bare bra, men det kunne kobles til noe av yogaens kjerne, nemlig å ta vare på naturen og alle levende vesen.

Humle yoga ønsker å være et yogatilbud til alle yoga interesserte på Hvaler, i Fredrikstad og ellers for alle ferieturister i området. Det skal være et sted hvor alle føler seg velkomne, akkurat som de er.

Yogastudioet har egne yogamatter, bolstere, pledd, blokker og belter til alle studentene som kommer.

Veibeskrivelse fra Fredrikstad: kjør mot Hvaler (Riksvei 108) og følg denne helt til avkjøringen mot Skjelsbu. Etter å ha tatt av mot Skjelsbu, følger du veien til du har et postkassestativ på høyre hånd. Her tar du ned til venstre mot Skjelsbu. Når du kjører ned den veien, vil du se et nytt postkassestativ foran deg. Ta ned til høyre ved dette postkassestativet og følg veien til du ser et hus i vedlikeholdsfritt panel. Velkommen, du har kommet til Humle yoga!

Fra Skjærhalden kjører du gjennom tunellen, og videre på riksvei 108 helt frem til du får Byggern på høyre hand. Ta til venstre mot Skjelsbu, og følg beskrivelsen ovenfor.

- Annonse -spot_imgspot_img

Siste nyheter

- Annonse-spot_img

Andre nyheter

- Annonse -spot_img