Fotokonkurranse – Hvaler, destinasjoner, turer.

Hvaler har med sine mange holmer og skjær enormt mange forskjellige destinasjoner og turer. Vi trenger derfor hjelp av Hvalersamfunnet til å få fine bilder vi kan bruke når vi skal skrive artikler osv.

Send oss dine bilder av destinasjoner som vi kan benytte på Hvaler.info og vår Facebook side. Vi trekker ut tre heldige vinnere som får et valgfritt Hvaler gavekort på 1.000,-
Hvert innsendt bilde teller som et lodd i konkurransen.

Hva er et Hvaler Gavekort?

Hvaler gavekortet finnes ikke oss bekjent, men om noen vil stjele ideen er det helt topp. 🙂 Så frem til noen har lagd dette universelle Hvaler gavekortet gjør vi så enkelt at vinnerne velger hvilken Hvaler bedrift de ønsker gavekortet sitt i.

Så send inn dine bilder i dag.

Frist for deltagelse er 15.07.21 – trekning 20.07.21

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Her laster du opp bilder som du ønsker at vi skal kunne benytte fritt på vår side. Alle bilder du laster opp teller som et lodd. Ved å laste opp bildene godtar du at Hvaler Info kan benytte bildene fritt på sine sider, nå og i fremtiden. Du må selv eie rettighetene til bildene du laster opp og du bekrefter dette ved å leste de opp. Takk for at du hjelper oss med bilder vi kan bruke på siden.